Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Eno predstavlja novi 4 MW vjetroagregat u Hamburgu na WindEnergy 2016 E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 20:12

Eno Energy je objavio da će idući tjedan na sajmu WindEnergy 2016 u Hamburgu predstaviti svoje verzije 4 MW 114 i 126 vjetroagregata.

Njemačka tvrtka je objavila da će novi vjetroagregati postati dostupni sredinom iduće godine, te su u principu nadogradnje 3.5 MW 114 i 126 vjetroagregata. Novi 4 MW vjetroagregati će proizvoditi do 7% više električne energije u usporedbi sa 3.5 MW vjetroagregatima.

Novi modeli će biti IEC IIA klasa vjetroagregata, a dodatno će povećati mogućnosti visine čeličnih stupova vjetroagregata koji će se sada moći nabaviti s visinama od 92 do 142 metra.

Izvor: http://renews.biz

Tags:     eno energy      windenergy      hamburg      vjetroagregat
 
Komentari (1)
KAKO DOSTAVLJATI ZAJEDNIČKO LIJEPO ODOBRENO UREDBOM SITE:vladimirafinancialinvestment@gmail.com
1Nedjelja, 03 Studeni 2019 14:39
Marie Alice
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?