Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Winnovation 2012 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 20 Listopad 2011 16:54

Četvrtu godinu za redom Vestas organizira natjecanje pod nazivom Winnovation Challenge. Winnovation je namijenjen studentima svih tehničkih fakulteta u svijetu, a glavna nagrada je put oko svijeta.

Na natjecanju koje će se održati 2. i 3. veljače 2012. godine u Vestas-ovom tehnološkom centru za razvoj i istraživanje u Danskoj, Vestas od studenata očekuje dobiti ideje koje bi mogle utjecati na njihove klijente diljem svijeta, te na samo tržište energijom vjetra.

Studenti čiji koncepti budu izabrani u Danskoj će prezentirati svoju ideju vodećim ljudima u Vestasu, a u samom finalnom natjecanju imati će priliku natjecati se sa najvećim umovima Europe, Azije i Sjedinjenih Američkih Država kako bi osvojili zrakoplovne karte za put oko svijeta.

Kao sudionik, svaki student će imati priliku suočiti se sa ključnim poslovnim izazovima koji su od vitalne važnosti kompaniji Vestas, kao i sa korištenjem energije vjetra u budućnosti na slijedećim područjima:

  • Razvoj proizvoda
  • Kvaliteta proizvodnje
  • Lanac isporuke
  • Održivost

 

Da bi se kvalificirali za finale natjecanja u Danskoj, potrebno je prijaviti se i dostaviti rješenje za jedno od navedenih područja. Same izazove moguće je pogledati ovdje.

Rok za predaju ideja je 18. studeni 2011. godine, a za sva dodatna pitanja u vezi samog natjecanja moguće je kontaktirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.vestas.com

Tags:     Winnovation      Vestas      naječaj      Danska
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?