Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

U Ohiou, SAD-u zamrznuti OIE ciljevi E-mail
Autor Leo Jerkić   
Petak, 30 Svibanj 2014 17:14

Protivnici obnovljivih izvora energije su u Ohiu, saveznoj državi u Sjedinjenim Američkim Državama odnijeli veliku pobjedu nakon što je odlučeno da će se zamrznuti ciljevi za obnovljive izvore energije.

Trenutačni zakon zahtjeva od elektroprivreda da proizvode 12,5% električne energije iz solara, vjetra i drugih obnovljivih izvora energije, te da se smanji potrošnja za 22% do 2025. godine. Zakon propisuje među ciljeve koji se moraju postići do iste godine.

Senatski zakon 310 bi zamrznuo sve ciljeve Ohia za obnovljive izvore energije tokom dvije godine dok zakonska komisija ne prouči probleme. Time bi se eliminirali zahtjevi da pola obnovljivih izvora energije mora doći iz izvora u Ohiu. Guverner John Kaisch bi trebao uskoro potpisati ovu legislativu.

Industrija vjetroelektrana bi tamo mogla uskoro naletiti na dodatnu smetnju jer bi se prema novom prijedlogu trebale povećati udaljenosti vjetroagregata od susjednih kućanstava.

 

Izvor: http://renews.biz

Tags:     ohio      sjedinjene američke države      obnovljivi izvori energije      ciljevi      vjetroelektrane      solar
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?