Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Gamesa isporučila 138 MW u Meksiko E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 06 Kolovoz 2013 13:53

Gamesa je dobila natječaj za isporuku 138 MW vjetroagregata koji će se nalaziti u meksičkom području Isthmus de Tehuantepec, najužem dijelu zemlje koji odvaja Meksički zaljev i Tihi ocean.

GamesaVjetroelektranu će izgraditi kompanija Renovalia putem svoje podružnice Desarrollos Eólicos Mexicanos de Oaxaca, a Gamesa-in ugovor uključuje inženjerske i električarske radove, postavljanje 69 vjetroagregata pojedinačne snage 2 MW, te usluge rada i održavanja za slijedećih 5 godina, uz mogućnost produžavanja ugovora za još 5 godina. Gamesa će isporučiti 10 vjetroagregata u 2013. godini, te dodatnih 128 MW u 2014. godini, a puštanje u rad zakazano je za treću četvrtinu 2014. godine.

Do sada je Gamesa u Meksiku postavila 765 MW vjetroagregata, te je uključena u aktivnosti razvoja i prodaje vjetroagregata, te isporuku, postavljanje, rad i održavanje. Do kraja lipnja 2013. godine u Južnoj Americi prodano je 48% svih Gamesinih vjetroagregata.

 

Izvor: http://www.renewableenergyfocus.com/

Tags:     Gamesa      Renovalia      Južna Amerika      Meksiko
 
Komentari (1)
Upit
1Srijeda, 22 Siječanj 2014 13:03
Marijan Kramarić
Pošto radim za siemens vai u mMeksiku možda je kompanija zainteresirana za suradnju na poslovima supervizije za elektroradove imam iskustva u tom poslu na području Meksika.

Lijep pozdrav.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?