Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

EWEA OFFSHORE 2011 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 05 Rujan 2011 22:01

Najveći svjetski događaj vezan uz iskorištavanje energije vjetra na moru, EWEA OFFSHORE, ove će se godine održati u Amsterdamu od 29. studenog do 01. prosinca. Sam događaj obuhvaća niz konferencija, izložbi i radionica, a cilj mu je međunarodna suradnja unutar sektora, otkrivanje najnovijih tehnologija i stvaranje novih poslovnih prilika.

2009. godine događaj je privukao više od 260 izlagatelja i 4.850 posjetitelja, te je ostvario značajan uspijeh. Očekuje se da ova godina, zbog visoko kvalitetnog konferencijskog programa i velike međunarodne izložbe, ostvari još veću posjećenost i zapaženost.

Uz rekordan broj zaprimljenih sažetaka radova, ostvaren je kvalitetan program konferencije koji će pokriti široki spektar tema kao što su: tehnološke inovacije, logistika, razvoj priobalnih vjetroelektrana, smanjenje troškova, rizik poslovanja, sinergija s industrijom nafte i pline, te mnoge druge.

Na izložbenom prostoru, koji se prostire na 8.000 m2, izlagati će više od 320 kompanija, čime će ova izložba postati najveća izložba priobalne energije vjetra na svijetu.

 

Izvor: http://www.offshorewind2011.info

Tags:     EWEA      offshore      konferencija      izložba      Nizozemska
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?