Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

AWEA WINDPOWER 2011 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 17 Veljača 2011 19:58

Konferencija i izložba WINDPOWER ove će se godine održati od 22. do 25. svibnja u Kaliforniji. Događaj organizira američka udruga za energiju vjetra (AWEA) kako bi omogućila industriji energije vjetra međusobnu suradnju, poslovanje i rješavanje tekućih problema. WINDPOWER predstavlja jedan od najbrže rastućih događaja takve vrste u Americi , a na njemu sudjeluje gotovo 1.400 kompanija iz područja energije vjetra, te uključuje edukaciju, poslovne prilike i posebna događanja.

Na ovogodišnjem izlaganju očekuje se 50 edukacijskih programa, organiziranih po 5 programa dnevno, koji će pokrivati 13 glavnih područja kao što su politika energije vjetra, poslovna strategija, tehnološki napredak, te integracija mreže.


Izvor: www.windpowerexpo.org

Na najvećoj svijetskoj izložbi vezanoj za energiju vjetra prikazati će se najnoviji proizvodi i usluge vodećih proizvođača, te drugih organizacija. Na izložbi će sudjelovati ukupno 20.000 profesionalaca, a organizirane su i demonstracije proizvoda na vanjskom izložbenom prostoru.

WINDPOWER svake godine posjećuju mnogi stručnjaci, vođe, donosioci odluka i developeri industrije energije vjetra, stoga je ovaj događaj prilika za stjecanje novih klijenata, prezentaciju kompanije, te stvaranja novih poslovnih mogućnosti.

 

Izvor: www.windpowerexpo.org

Tags:     konferencija      izložba      WINDPOWER      AWEA
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?