Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Započelo je primanje sažetaka za Offshore 2011 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 31 Siječanj 2011 22:50

Najveći svjetski događaj u području iskorištavanja energije vjetra u priobalju, kojeg EWEA (European Wind Energy Association) organizira svake dvije godine, održavati će se od 29. studenog do 1. prosinca u Amsterdamu, a nedavno je započelo i primanje sažetaka radova za sve one koji žele predstaviti svoje projekte, istraživanja i iskustva na konferenciji.

Sažeci moraju biti predani do 4. svibnja u ponoć prema srednjeeuropskom vremenu. Svi sažeci koji budu predani nakon tog roka neće se uzimati u obzir, te organizatori zadržavaju pravo odbijanja sažetaka koji nisu u skladu sa smjernicama navedenim na njihovoj web stranici. Sažetke je moguće predati iskuljučivo putem online sustava organizatora, a sam sustav omogućava stvaranje, spremanje i uređivanje sažetaka.

Moguće je prijaviti više od jednog sažetka, no dopušteno je prijaviti samo jednog autora za prezentaciju rada. Također je moguće sudjelovati na nekoliko radova, no jedan govornik može prezentirati samo jedan rad.

Autor koji prezentira rad mora preuzeti punu odgovornost za prijavu i prezentaciju, te zadržava puno autorko pravo na sažetak, prezentaciju i rad. Predajom sažetka autori daju suglasnost i ovlast organizatorima za objavljivanje sažetka, prezentacije, biografije i rada, te ih organizatori mogu uključiti u bilo koje konferencijske publikacije.

Programski odbor pregledati će sve pravilno zaprimljene sažetke, te će ih ocijeniti prema orginalnosti, sadržaju i relevantnosti. Nakon toga sažeci će biti izabrani za javno izlaganje, poster prezentaciju ili će biti odbijeni. O odluci odbora autori će biti obaviješteni pute elektronske pošte do sredine lipnja.

Više informacija i samu web stranici za prijavu možete pronaći na: http://www.offshorewind2011.info/index.php?id=244

 

Izvor: www.offshorewind2011.info

Tags:     Offshore 2011      EWEA      sažetak      radovi      konferencija      Nizozemska
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?