Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija EWEA u Barceloni od 10. do 13. ožujka 2014. E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 01 Veljača 2014 20:06

Godišnja Europska konferencija o energiji vjetra koju organizira Europsko udruženje za energiju vjetra (EWEA), kao što smo već najavili će se ove održati u Barceloni od 10. do 13. ožujka.

Radi se o najvećoj Europskoj konferenciji koja se bavi energijom vjetra, a ove godine će biti predstavnika iz više od 20 zemalja pri čemu šest država ima vlastite paviljone, i to Austrija, Danska, Francuska, Grčka, Nizozemska i Škotska. Na konferenciji je za sada prijavljeno više od 250 izlagača koji se bave energijom vjetra.

Voditelj konferencijskog dijela programa ove gdodine je Hans-Dieter Kettwig, izvršni direktor njemačkog proizvođača vjetroagregata Enercona. Sam posjet izložbenom dijelu konferencije naplaćuje se 70 eura za jedan dan i 210 eura za sva četiri dana za one koji nisu članovi EWEA-e odnosno 50 i 150 eura za one koji jesu članovi. Ukoliko se želi sudjelovati i na konferencijskom dijelu događanja, cijena iznosi 750 eura za jedan dan za sve one koji nisu članovi EWEA-e, odnosno 525 eura za one koji jesu članovi. Za sva četiri dana konferencije cijena iznosi 1.500 eura, odnosno 1.100 eura za članove EWEA-e.

Više informacija o cijeloj konferenciji na engleskom jeziku mogu se pronaći ovdje.

Tags:     ewea      konferencija      barcelona      energija vjetra
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?