Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GDF-ov tim osvojio tender za 1 GW priobalnih vjetroelektrana u Francuskoj E-mail
Autor Leo Jerki?   
ÄŚetvrtak, 08 Svibanj 2014 16:17

Francuska vlada je dodijelila dva projekta ukupne snage 1 GW konzorciju kojeg predvodi GDF Suez u drugoj rundi tendera te države za priobalne vjetroelektrane.

U konzorciju su, osim GDF-a i tvrtke EDP, Neoen i Areva, a planiraju se projekti Le Treport snage 500 MW i Noirmoutier snage 500 MW koji ?e koristiti Arevine 8 MW vjetroagregate.

Ugovaranje ?e trajati do 2017. godine, a izgradnja vjetroagregata ?e krenuti 2018. godine u Le Havreu. Gradnja na moru bi trebala krenuti 2019. godine, a trajati ?e tri godine.

Svi radovi i održavanje ?e se odvijati iz luka Dieppe i Treport za projekt Le Treport i l’Herbaudiere i Port-Joinville za projekt Noirmoutier. Treport se nalazi 15 kilometara od obale Normandije u Engleskom kanalu na dubinama do 25 metara, dok se Noirmoutier nalazi 15 km od obale Atlantika na dubinama od 35 metara.

 

Izvor: http://renews.biz

Tags:     francuska      priobalne vjetroelektrane      tender      areva      edp      gdf suez
 
Komentari (1)
KAKO NAMJERAVATI KREDIT
1ÄŚetvrtak, 29 Kolovoz 2019 15:43
Maria Guadalupe
Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska rijeÄŤ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za po?etnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?