Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GL Systems Certification se pridružuje WindMade-u E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 25 Veljača 2013 22:35

GL Systems Certification pridružio se WindMade-u kao jedan od ravnopravnih partnera, čime se obvezao iskazati podršku i pomoći pri daljnjem razvoju same oznake WindMade.

WindMadeKao što smo ranije pisali, oznaku WindMade podupiru UN Global Compact, WWF, Vestas i vijeće Global Wind Energy Council, a da bi nekoj kompaniji oznaka bila dodijeljena ona mora u svojoj elekroenergetskoj potrošnji imati najmanje 25% električne energije iz energije vjetra. Na taj način kompanije iskazuju svoju obvezu upotrebe obnovljivih izvora energije pružajući dodatnu informaciju i izbor potrošačima.

WindMade savršeno odgovara viziji, misiji i vrijednostima kompanije GL Systems Certification, kao i cilju da postanu vodeća tvrtka u pružanju tehničkog nadzora i povjeljiv partner u području osiguranja, konzultacija i klasificiranja. Sve to GL želi činiti na siguran, pametan i „zelen“ način, stoga podupiranjem upotrebe obnovljivih izvora energije i poticanjem razvoja oznake WindMade kompanija želi pomoći izgraditi sigurnost potrošača u proizvode pogodne za okoliš, izjavio je Markus Weber iz GL Systems Certification.

 

Izvor: http://www.windmade.org/

Tags:     Wind Made      GL      oznaka      Vestas      GWEC
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?