Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GE i Urban Green Energy najavilli instalaciju prve Sanya Skypump postaje E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 16 Kolovoz 2012 18:22

Urban Green Energy (UGE) i GE su u Barceloni predstavili prvu integriranu postaju za punjenje električnih automobila koja koristi energiju vjetra.

Ova inovativna Sanya Skypump postaja koristi UGE-ove vertikalne vjetroagregate u kombinaciji sa GE-ovom tehnologijom za punjenje električnih automobila čime daje u potpunosti obnovljivu električnu energiju za punjenje električnih automobila.

Postaju je postavila UGE Iberia, Španjolska podružnica UGE-a koji je iz New Yorka, a nalazi se u blizini Barcelone kod Cespa-ine središnjice (CESPA je dio najvećeg svjetskog privatnog investitora u transport). Ove godine bi trebalo biti postavljeno još Sanya Skypumpi u SAD-u i Australiji.

Integrirani sustav uključuje i proizvodne mogućnosti UGE-ovog 4K vjetroagregata i mogućnosti punjenja GE-ovog Durastationa u jednoj jedinici, sa svim potrebnim električnim sustavima unutar samog stupa. GE-ova punionica omogućuje brže punjenje korištenjem višeg napona.

Izvor: http://uk.geenergyeurope-pressroom.com

Tags:     ge      električni automobili      skypump      postaja      vertikalni vjetroagregati      španjolska      barcelona
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?