Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Info kutak

Marketing E-mail

 

Pozivamo sve one koji se bave obnovljivim izvorima energije da podrže ovaj i sestrinski portal Vjetroelektrane.com, portale koji promoviraju korištenje OIE za naše svakodnevne enegretske potrebe. Pri tome želimo ostvariti suradnju sa svim zainteresiranim stranama: investitorima, tvrtkama koje se bave razvojem i konzaltingom u oblasti OIE, proizvođačima opreme, nadležnim državnim tijelima zaduženim za razvoj energetike i gospodarstva u Republici Hrvatskoj, ali i zemljama regije. Isto tako želimo ostvariti suradnju i sa znanstvenim institucijama koje sudjeluju u stvaranju slike o OIE, kao i raznim udrugama koje se bave promoviranjem OIE.

Ako ste se našli u gore navedenom, i želite sudjelovati u promoviranju svog posla i grane gospodarstva koja je u ovoj regiji još u povojima, a u svijetu se razvija punim zamahom, javite nam se s povjerenjem. Sigurni smo da ćemo naći zajednički jezik.

Moguće pozicije bannera su leaderboard (650x90px), header (340x100px), right banner (260x200px), right banner small (260x100px) te box bottom banner (180x180px).

Također ostavljamo mogućnost sponzoriranja cijele stranice (u vidu potpune promjene pozadine i prilagođavanja dizajna prema željama sponzora), kao i pop-up bannera u dimenzijama prema želji sponzora i za kraj sponzoriranih članaka o novim proizvodima i uslugama. Naravno, ostat ćemo otvoreni i za sve dodatne ideje, prijedloge i želje.

oglašavanje

Izuzetno učinkovit način oglašavanja koji nudimo je page peel banner – zbog svoje dinamičke i interaktivne komponente. Zbog svog položaja i dinamičnosti privlači najviše pogleda i klikova, te je izuzetno atraktivno rješenje za bilo kojeg oglašivača.

oglašavanje

Način oglašavanja se dogovara i prilagođava svakom klijentu ovisno o njihovim željama i potrebama. Izradu oglasnih materijala je moguće dogovoriti direktno s nama ili se mogu upotrijebiti unaprijed pripremljeni klijentovi oglasi. S naše strane mi se obvezujemo dio zarađenih sredstava ulagati u daljnje promoviranje i oglašavanje portala kako bi vaša i naša promocija OIE doprla do što više čitatelja.

Zahvaljujemo se našim dosadašnjim sponzorima koji su omogućili pokretanje stranice:

  • Oikon d.o.o. - Institut za primijenjenu ekologiju
  • Ivicom Consulting d.o.o. - Inženjering, projektiranje, vođenje projekata, konzultantske usluge
Tags:
Vezane vijesti
 

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?