Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Objavljen tender za VE Krnovo u Crnoj Gori E-mail
Autor Leo Jerkić   
Petak, 17 Kolovoz 2012 23:26

Tvrtka Krnovo Green Energy je objavila tender za radove na električnoj infrastrukturi za projekt vjetroelektrane Krnovo u Crnoj Gori.

Vjetroelektrana Krnovo bi trebala imati snagu od 72 MW, a nalazi se između gradova Nikšić i Šavnik. Radovi na vjetroelektrani bi trebali započeti u travnju iduće godine, a završetak se predviđa za srpanj 2014.

Tvrtka Krnovo Green Energy je osnovana sa ciljem izgradnje i upravljanja vjetroelektranom Krnovo, a dio je tvrtke Ivicom Consulting.

Projektno financiranje za vjetroelektranu će osigurati Europska banka za obnovu i razvoj.

Za električne radove ugovor će biti predan tvrtki koja će moći obaviti poslove na izgradnje trafostanice 33/110 kV sa dva transformatora snage 60 MVA. U paket radova je uključena i izgradnja dalekovoda dužine 20 km od trafostanice Krnovo do trafostanice Brezna (2x110 kV). Tender dodatno uključuje i radove na samoj trafostanici Brezna, odnosno ugradnju 1 x 20 MVA transformatora, te izgradnju dalekovoda od Brezne do dalekovoda Nikšić-Brezna koji ima 6,85 km, te se planira izvesti sa 1x110 kV vezom.

Sam tender je objavljen u Hrvatskom Jutarnjem listu 10. kolovoza, u Srpskim Vestima, te u Pobjedi Crne Gore na isti datum. Rok isporuke dokumenata za tender je 17. rujna, a sve dodatne informacije  možete preuzeti na stranicama tvrtke Ivicom Consulting ili na stranicama tvrtke  Akuo Energy.

Tags:     crna gora      tender      krnovo      vjetroelektrana      ivicom consulting      akuo energy
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?